n Vloeistofekstraksie-ondersoek van die dimerisasie van molibdeen (vi) in perchloraat- en nitraatmedium - Roux, P.(Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.