Die Afrikaanse kinderpoesie, met spesiale verwysing na die werk van A.G. Visser - Labuschagne, Dorothea P.(Dorothea Petronella) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.