Die pedagogiese implikasies van die Afrikaans-Protestantse doopsformulier - Van der Westhuizen, Jan Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Pretoria, 1974.