Die kerk as pleroma van Christus by Paulus : 'n ondersoek na die betekenis van die begrip 'pleroma' soos deur Paulus in verband met die kerk gebruik, met spesiale verwysing na Ef. en Kol. - Basson, Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1975.