Isolasie en suiwering van UDP-N-asetielmuramiensuur : L-alanien ligase - Coetzee, Maritha Eleonora (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.