Kerk en skool : 'n skriftuurlik-historiese ondersoek na die vennootskapsrelasie - De Kock, Meyer Gabriel Wessel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1975.