Sigmatropiese herrangskikking van sulfoniumyliede en alkenielsulfiede - Meyer, C. J.(Cornelius Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.