Die genoegsaamheid van die Heilige Skrif by Calvyn, die Synopsis, Kuyper, Bavinck en Berkouwer - Malan, Johannes Hermanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1976.