Die sinkronisasie van estrus asook die involusie van die geslagstelsel van ooie na partus - Botha, Hendrik Kirchner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.