Esegiel 33 : die plek van Esegiel 33 in die verkondiging van die profeet Esegiel - Van Velden, Wouter de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1976.