'n Ondersoek van 'n holoseen argeologiese afsetting in die distrik Calitzdorp, Suidelike Kaap (die Buffelskloofrotsskuiling) - Opperman, H. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.