Die eerste vyftig jaar van die Nederduitse Gereformeerde gemeente van Marchand, 1927-1977 : 'n kerkhistoriese oorsig van 'n gemeente op 'n kerklike nedersetting - Du Plooy, Isak Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)-- Stellenbosch University, 1977.