Die geologie van 'n gedeelte van die Tsumeb-sinklinorium met spesiale verwysing na litostratigrafie struktuur en diagenese - Veldsman, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.