Die invloed van 4-hidroksi-asetofenoon, 4-hidroksi-3-metoksi-asetofenoon en hul glukosiede op 11-beta-stereoiedhidroksilase - Swart, P.(Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. (Biochemie)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.