Eerwaarde John Neethling Murray : sy bediening as pioniersendeling van die Waterberg en eerste permanente kapelaan van die Unieverdedigingsmag, 1894-1931 - Moolman, Petrus Lafras (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.