Johannes se hantering van die Ou Testament in Openbaring 12 tot 20 ten opsigte van die anti-goddelike magte - Steenkamp, Wilhelm Lectus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.