Sinkronisasie van bronstigheid in die skaapooi met prostaglandien F2cx - Van Zyl, Gerhardus Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.