Teologie as antropologie? : die probleemstelling van Ludwig Feuerbach vir die teologie en die reaksie van Wolfhart Pannenberg - Fourie, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1977.