Besproeiings behoefte van kikoejoe-gras op die Kaapse Vlakte te Mitchellse vlakte en verwante grondvog studies - Visser, Andries Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.