Die geskiedenis van die Ned. Geref. Kerk Nieu Bethesda, 1878-1978 : 'n eeu van genade - Schutte, Evert Gerhard Johannes de Graaff (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1978.