Doeltreffende wyksorganisasie met die oog op die aktivering van die gelowige, deur die belewing van Christelike gemeenskap en die toerusting tot praktiese dienswerk - Kotze, Benjamin Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1978.