IV (i.e. vier) Esra en Paulus : 'n vergelykende studie van die apokalips IV Esra en die brief aan die Romeine ten opsigte van die beskouing oor sonde en verlossing - Lombard, Hermanus Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1978.