n Ondersoek van werkparameters vir ontledings met 'n 10 MHz induktiefgekoppelde plasmabron - Terblanche, S. P.(Salomon Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.