n Studie van diffusie in binere aluminium-basis allooi met behulp van die skandeer-elektronmikroskoop - Lamprecht, Christian Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.