Residensiele mobiliteit van blankes in die Kaapstadse metropolitaanse gebied - Zietsman, H. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.