Die bediening van ds. Daniel Jozua Pienaar as predikant van die Nederduitse Gereformeerde Kerk met besondere verwysing na die tegniese onderwys op Uitenhage - Oosthuizen, Andre (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.