Die RF-opgewekte elektrodelose ontladingslamp as primere opwekkingsbron in atoomfluoressensie - Smit, K. J.(Karel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.