Die rol van die bonatuurlike (wonders, tekens en kragte) in die lewe van lidmate van die N.G. Kerk in Afrika, Cala-gemeente, Transkei, beoordeel in die lig van die Skrif - Verhoef, Anne Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.