n Wiskundige model vir die bepaling van stabiliteit van getymondings aan sediment kuste - Moes, J.(Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.