Die invloed van organiese sure en voedingselemente op die ontwikkeling van bitterpit in Golden Delicious-appels - Steenkamp, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Biochemie)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.