Feit en kerugma : kerugma-historiografie en Ou-Testamentiese Teologie soos wat dit blyk uit Gerhard van Rad se Theologie des Alten Testaments I en II - Conradie, Andries Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.