Loopbaansmotivering, houdings en politieke denkpatrone by lede van die Suid-Afrikaanse Kaapse Korps - Schmidt, Wilhelm Peter Julius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1980.