Ondersoek na die aanwendbaarheid van die Grimm-lamp vir die gelyktydige bepaling van Zn, Si, P, Mg, S, B, N in plantmateriaal - Nothnagel, G.(Gabriel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.