Persoonlike kerkvisitasie en die Ned. Geref. Kerk, 1652-1978 : 'n histories-kerkregtelike studie - De Villiers, H. Emile (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.