'n Bydrae tot die biologie en beheer van die valskodlingmot Cryptophlebia leucotreta (Meyr.) (Lepidoptera : Eucosmidae) op nawels - Schwartz, A. (Allen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD )--Stellenbosch University, 1981.