Die kerk in 'n veranderde staatkundige situasie : 'n missionere-teologiese besinning oor die bestaan van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Zimbabwe - Victor, Errol Brian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.