Die Nederduitse Gereformeerde Gemeente Murray, 1905-1980 : 'n histories-ekklesiologiese studie - Stassen, G. P. E. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.