Die vroee Jerusalem-gemeente en die volk Israel : 'n ekklesiologies-christologiese studie van die opstandingsgeloof in Hd. 1-2 - Van der Watt, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.