Lukas-Handelinge as verkondiging en literere werk : 'n teologiese en literere herwaardering - Du Plooy, Gerhardus Petrus Viljoen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.