'n Kerkdorp op Grasbult : die geskiedenis van die Ned. Geref. Kerk Warrenton, 1882-1982 - Van Wyk, Albertus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1982.