Onderwysvoorsiening vir leerlingverskille in primere skole onder die Kaaplandse Departement van Onderwys : 'n studie van bepaalde onderwysadministratiewe aspekte - Knoetze, F. L.(Francois Loduvicus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.