Akupunktuur : 'n teologies-kritiese evaluering van akupunktuur as 'n Ooster-Taoistiese wyse van genesing - Mostert, Bennie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.