'n Bespreking van aspekte van die grammatikale moment van 1 Kon. 1 en 2 - Van der Merwe, Christiaan Hendrik Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.