n Didaktiese model vir die evaluering van opleidingsprogramme op andragogiese vlak wat op die beginsel van gedragsmodellering gefundeer is - Rabie, Josias Servaas Fick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.