Die Bamot-heiligdomme in die Noordryk, [ongeveer] 930-722 v.C. - Van der Westhuizen, Nicolaas Jacobus Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.