Die gebruik van oudiovisuele hulpmiddele as medium tot 'n meer verstaanbare en effektiewe woordbediening - De Kock, Daniel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.