Die teorie van die lopendesaak-begrip en die praktiese toepassing daarvan deur maatskappye in die klere-, skoene- en tekstielbedryf in Suid-Afrika - Brand, Dirk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.