Kleinspele onder die blanke bevolking van die Suidwes-Kaap [Microfiche] - De Jongh, Jacobus H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.