n Choreologiese en danskundige ontleding van Venda-danse met enkele antropologiese perspektiewe - Burnett-Van Tonder, Cora (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Ligg. Opv.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.