n Numeriese oplossing van 'n grondwatermodel op die Kaapse Vlakte met behulp van eindige elemente - Verwey, J. P.(Johan Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.